Kid aanmelden

Afhankelijk van de leeftijd komt het kind bij Super Kids of het opleidingstraject richting Jong MVB terecht! Ben je 5 of 6 jaar? Dan begin je bij de Super Kids! Enthousiasme voor muziek, dat is het belangrijkste. Ben je 7 jaar of ouder, dan begin je met de opleiding voor Jong MVB, je krijgt dan al direct een instrument en groepsles!

Elke groep treedt een paar keer per jaar op. Dit is dan voor papa/mama/opa/oma en andere geïnteresseerden. Zo kunnen de kinderen al wennen aan het “grote publiek”.

Waar en wanneer is het?

In afwachting van oplevering van de eerste ruimtes in ons nieuw clubgebouw vinden de lessen plaats op zaterdagmorgen in Kindcentrum St. Oda, gelegen aan de Pastoor Habetsstraat in Maastricht. Bent u hier naar aanleiding van een introductie op school, dan geld er een afwijkend tijdstip: de les zal op dinsdagmiddag aansluitend aan school worden gegeven.

Wat kost het?

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar zijn de kosten €10 per maand.

Voor kinderen vanaf 7 jaar zijn de kosten €17 per maand. Dat is inclusief instrument en lesmethode op basis van 20 minuten privéles per week. Een lesjaar bestaat uit 40 weken en loopt gelijk met de vakanties van het schooljaar.

Klaar om uw kind als MVB KIDS aan te melden?
Stuur ons een email!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht