Veelgestelde vragen (FAQ)

Vraag: Mijn kind wordt pas over een tijdje 5 jaar, kan hij/zij ook halverwege het jaar instromen?
Antwoord: Geen probleem. Alle lessen bij de MVB zijn maatwerk en daardoor zijn we heel flexibel. Stuur maar een bericht en we regelen het voor je.


Vraag: Wat kost het?
Antwoord:

Super Kids (5 en 6 jaar): €10 per maand.
Regulier: €19 per maand.


Vraag: Ik zou eigenlijk heel graag mijn kind aanmelden, maar kan het mij niet veroorloven.
Antwoord: We kunnen je helpen met een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Daarmee zijn de kosten gedekt. Stuur ons een bericht, we gaan er discreet mee om.


Vraag: Hoe zit het eigenlijk met jullie nieuwe gebouw?
Antwoord: Op detailwerk na zijn we binnen zo goed als klaar. De komende tijd werken we nog aan wat afwerking, de keuken, de laatste plafonds en de buitengevel.


Vraag: Wat is jullie doel?
Antwoord: Simpel. Samen muziek maken en publiek vermaken. En vooral veel lol hebben terwijl we dat doen. We doen dat op een speciale manier: we treden op in straten, op pleinen, voetbalvelden, maar ook grote indoor-arena’s met 5000 man publiek. We hebben onze eigen muziekschool waar MVB Kids onder valt.


Vraag: Kan ik zelf ook een instrument bij jullie leren?
Antwoord: Ja, dat kan! Voor volwassenen maken we altijd een traject op maat. We leiden je dan versneld op voor de show- and marchingband. Gebruik hetzelfde formulier als voor de kids en geef even wat uitleg in het veld en we nemen snel contact met je op.