Veelgestelde vragen (FAQ)

We krijgen regelmatig vragen toegestuurd. Om u sneller van dienst te zijn staan hier de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Vraag: Mijn kind wordt pas over een tijdje 5 jaar, kan hij/zij ook halverwege het jaar instromen?
Antwoord: ja, dat is geen probleem! Omdat de nadruk ligt op groepsband en speelplezier is dat prima mogelijk. Meld uw kind alvast aan en geef de geboortedatum door, dan zorgen wij dat we een paar weken voor zijn/haar verjaardag contact


Vraag: Wat kost het?
Antwoord: De kosten voor de Super Kids bedragen €10,- per maand. Vanaf het moment dat uw kind 7 jaar oud is, kiest hij/zij voor een instrument en beginnen de privélessen. De kosten bedragen vanaf dat moment €17,- per maand all-in.


Vraag: Ik zou eigenlijk heel graag mijn kind aanmelden, maar kan het mij niet veroorloven.
Antwoord: Ook daar zijn oplossingen voor, zo kunt u bij het Jeugdcultuurfonds een subsidie aanvragen voor uw kind. Wij kunnen u desnoods helpen met deze aanvraag. Stuur ons een bericht, we gaan er discreet mee om.


Vraag: Hoe zit het eigenlijk met jullie gebouw, gaan de lessen daar plaatsvinden?
Antwoord: Op dit moment werken we hard aan ons nieuwe gebouw. We hopen in het voorjaar van 2018 daar de eerste ruimte op te kunnen leveren. Zodra het mogelijk is, zullen de zaterdaglessen verplaatst worden onze nieuwe locatie, Malbergsingel 6, Maastricht. Tot die tijd vinden de lessen plaats in Kindcentrum St. Oda, Pastoor Habetsstraat 40, Maastricht.


Vraag: Wat is jullie doel?
Antwoord: Wij zijn een muziekvereniging en om specifieker te zijn, een show- en marchingband. We binden graag vanaf jonge leeftijd kinderen aan ons en laten hen zien hoe het is om onderdeel uit te maken van een groter geheel. Dat iedereen een rol heeft en je samen grote resultaten kunt bereiken. Dat ontspanning en resultaat hand in hand kunnen gaan. Dingen doen, waarvan je niet wist dat je ze kon. Zo zorgen we er samen voor dat we onze fantastische hobby blijven kunnen uitvoeren en dragen we ons steentje bij aan de vorming van het individu.