Over ons

MVB Kids is een onderdeel van de Maastrichtse Verkennersband, oftewel de MVB. We zijn een show- and marchingband en treden vooral op in straten, op pleinen en in grote arena’s. Daarmee is er een heel andere vibe dan bij de meeste muziekverenigingen. Het contact met het publiek is veel directer en intenser en daar worden we blij van!

Sinds 2018 kunnen kinderen vanaf 5 jaar bij ons starten! Op een speelse manier maakt je kind kennis met de wereld van muziek, beweging en show. Tegelijkertijd wordt je kind opgenomen in een hechte groep en leert het samen te werken.

Samen

In een tijd waarin de vrije tijd veelal door de iPad en Nintento ingevuld lijkt te worden en de spanningsboog vaak kort is, willen wij de kinderen ook leren dat teamsport, uitdagingen aangaan, kennis opdoen en samen iets bereiken, hand in hand kunnen gaan met plezier. Samen. Dat is MVB KIDS!

Personen achter MVB KIDS

Fleur Neelen, Marjolein Jeurissen, Truls Stritzl, Pauline van Deursen, Marlijn Schroër

Docenten schoolmuziek afgestudeerd aan het conservatorium. Geven op zaterdag en een aantal doordeweekse dagen op vrolijke en speelse wijze les aan kinderen van 5 en 6 jaar.

George Penders

Ondersteunt het project MVB KIDS vanuit zijn bestuurlijke functie als secretaris van de Maastrichtse Verkennersband. Is in het dagelijks leven manager in de zorg.

Alain Garnier

Ondersteunt MVB KIDS op het gebied van communicatie. In het dagelijks leven communicatieambtenaar voor een Vlaamse gemeente en burgerraadslid voor Gemeente Maastricht.

Docenten privéles

Victor Vaessen – Docent saxofoon
Dennis Close – Docent zwaar koper
Tom Simons – Docent klein koper
Romano Diederen – Docent klein koper
Nando van Westrienen – Docent klein koper
Gitte Vinclair-Nijsten – Docent dwarsfluit en piccolo
Wiliam Daelemans – Docent slagwerk en instructeur slagwerk Jong MVB
Marjolein Jeurissen – Docent slagwerk

 


 

Onze grote broer, de show- and marchingband, in actie voor een publiek van duizenden toeschouwers in Frankfurt, Duitsland.