Over ons

MVB Kids is de jeugdafdeling van de Maastrichtse Verkennersband, de enige show- and marchingband in Limburg. Vanaf het voorjaar van 2018 kunnen al kinderen vanaf 5 jaar bij ons starten! Op een speelse manier worden kinderen bekend gemaakt met de basis van muziek, beweging en show. Maar nog belangrijker, ze maken kennis met het verenigingsleven, samen mooie dingen doen. Daar gaat het om! Wij vinden het belangrijk dat kinderen continu opnieuw geprikkeld worden.

Samen

In een tijd waarin de vrije tijd veelal door de iPad en Nintento ingevuld lijkt te worden en de spanningsboog vaak kort is, willen wij de kinderen ook leren dat teamsport, uitdagingen aangaan, kennis opdoen en samen iets bereiken heel belangrijk zijn. Samen. Dat is MVB KIDS!

Gezichten achter MVB KIDS

Hier vindt u de gezichten van de mensen achter MVB KIDS. Wel zo prettig!

Kim Poolmans

Leidt het project MVB KIDS vanuit haar bestuurlijke functie. Is in het dagelijks leven medewerkster bij een Buitenschoolse opvang.

George Penders

Ondersteunt het project MVB KIDS vanuit zijn bestuurlijke functie als secretaris van de Maastrichtse Verkennersband. Is in het dagelijks leven manager in de zorg.

Alain Garnier

Ondersteunt MVB KIDS op het gebied van communicatie. In het dagelijks leven marketing manager voor een groot pretpark.